Over Habibi's

Mijn naam is Hicham en ik ben de oprichter van Habibi's. Het bakken en bereiden van koekjes is een passie dat ik dol graag wil delen met de rest van Nederland! 

Op een dagelijkse basis genoot ik van heerlijke Marokkaanse gerechten die mijn moeder voor ons thuis bereidde. Mijn moeder heeft haar waanzinnige skills geleerd van haar tante die destijds lid was van de persoonlijke koks van de Marokkaanse Koning. Ik heb de eer mogen hebben om de Koninklijke traditionele kookkunsten van mijn moeder te kunnen leren. Mijn moeder is helaas niet meer instaat te koken. Ik wil daarom het stokje overnemen en de Koninklijke kooktraditie intand houden! Mijn passie is om de exotische traditionele Marokkaanse keuken te mixen met Nederlandse of trendy gerechten, om zo met het beste van beide werelden unieke en overheerlijke Mesh-up's te maken! Hollandse-Marokkaanse Chebakia oliebollen en Hand van Fatima Red Velvet gebakjes gevuld met amandelen en Marokkaanse spijs zijn enkele voorbeelden van het resultaat... je zult je verbazen hoe heerlijk deze smaak combinaties smaken! 

Tijdens mijn studies Farmacie en Drug Innovation aan de Universiteit Utrecht werd ik klaargestoomd voor een carrière als wetenschappelijke farmaceutische onderzoeker. Na het afronden van mijn studies begon ik met het solliciteren voor PhD's. Alhoewel mijn passie ook bij de farmaceutische wetenschap ligt, had ik een onderbuikgevoel over een vervolgtraject met allerlei serieuze zaken, waardoor ik waarschijnlijk minder tijd zou hebben voor mijn hobby's. Na goed in de spiegel gekeken te hebben over wat ik nou écht wil in het leven, had ik besloten om Habibi's te starten.

Mijn passie voor koken dat een potentiële carrière als farmaceutische wetenschapper overtreft is te proeven in al mijn gerechten. Ik ben ervan overtuigd dat heel Nederland overrompeld zal worden door mijn authentieke Marokkaanse gerechten met een unieke Nederlandse-Marokkaanse twist!

Tot hopelijk snel,

Hicham 

Klantenservice

Categorieën 

Contact

Locatie Nederland

Whatsapp of telefoonnummer 0613675694

Email | Contact@habibis.nl

Social media 

  • Facebook
  • Instagram

KVK nummer: 80655483  Handelsnaam: Habibi's   Gemaakt door Habibi's ©2021