Hoe werkt het?

Opties overzicht

  • Medium: €13,99 | 3 Medium porties |  Gratis Wenskaart Geen foto

  • Large: 5 XL-porties - €18,95 Gratis wenskaart én foto

De Habibi's box komt in 3 verschillende maten en verschillende startprijzen: Small, Medium en Large. Per box kan een verschillend aantal soorten en porties Habibi's besteld worden. Ook kunnen de Habibi boxen met luxe wenskaarten, gepersonaliseerde tekst en of je eigen foto mee verstuurd. Om de Habibi's box nóg unieker en persoonlijker te maken wordt de wenskaart in een luxe envelop verstuurd en verzegeld met een chique klassieke kaarsvet stempel. Ideaal voor een unieke persoonlijk cadeau!

Rose-Wax-Seal_fdc58e42-4f0a-4282-a4c6-43

Verzending

Habibi's boxen, Pastillas en zelf samengestelde schalen Marokkaanse Koekjes worden voor 16:00 besteld, morgen geleverd 7 dagen per week door héél Nederland! U kunt heel eenvoudig bij het samenstellen van uw box aangeven wanneer u de box bezorgd wil hebben. De verzendkosten verschillen per provincie en wordt weergegeven bij de check-out. ​​

Habibi's boxen of Marokkaanse koekjes schalen naar verschillende adressen wilt sturen?

Indien u Habibi's gift boxen en of Marokkaanse koekjes schalen naar verschillende adressen wilt sturen, dan dient u elke bestelling per adres apart te bestellen i.v.m. de verzendkosten. Echter, indien de afstand tussen twee of meer adressen niet meer dan 15km is, dan kunt u de bestelling met verschillende adressen wél in één bestelling plaatsen zonder bijkomende verzendkosten.

Voor grootte gerechten gelden andere verzendingsregels op afspraak na contact

Zijn Marokkaanse koekjes als Chebakia of heerlijke

gerechten als Pastillas  ook jouw habibi's, maar heb je geen tijd  of zin om uren lang in de keuken te werken? Klinken s' wereld eerste Hollandse Chebakia Oliebollen © of luxe Hand van Fatima's Red Velvet gebakjes © gevuld met Marokkaanse spijs je als muziek in de oren? Dan is de Habibi's box helemaal voor jou! Stel en bestel gemakkelijk je eigen luxe Habibi's box samen met jouw favoriete habibi's en ontvang ze binnen non-time thuis of verstuur het als cadeau met een Gratis wenskaart.